Sammen skal vi stenge Løken Gård

Demonstranter mot Løken gårdKampanjen “Steng Løken Gård” startet i 2003 og har senere blitt en del av Nettverk for Dyrs Frihet. Kampanjen har hele tiden jobbet aktivt for å stoppe Løken Gårds profittdrevne dyremishandling. Ved hjelp av demonstrasjoner, informasjonsarbeid og underskriftskampanjer har kampanjen oppnådd å gi Løken Gård en plass i den offentlige bevisstheten som ”Norges mest forhatte gård”.

Først i 2003 fikk dyrevernere virkelig øynene opp for hva som lenge hadde foregått på Løken Gård. Omtrent samtidig startet en mer organisert kampanje for å stoppe Løken Gård. I løpet av de siste seks-sju årene har dyrerettighetsgrupper, media, hundevenner og dyrevernere og rettet søkelys og aksjoner mot den svært omstridte forsøksdyrstasjonen Løken Gård.

Du kan stenge Løken Gård
Kampanjens formål er enkelt; Vi kjemper til forsøksdyrfarmen stopper sin dyrefiendtlige virksomhet. Inntil Løken Gård har stoppet handelen med forsøksdyr vil kampen for forsøksdyrenes frihet fortsette. Kampanjen stopper ikke før Løken Gård stopper salget av dyr til dyreforsøk. Bli med – sammen skal vi greie det.

Det er bare en ting som kan sikre frihet for dyrene på Løken Gård: enkeltpersoners engasjement. For å stenge forsøksdyrfarmen kreves initiativ og deltakelse fra alle som bryr seg. Alle kan bidra på hver sin måte. Noen kan skrive leserinnleg, andre kan delta på demonstrasjoner, noen kan støtte kampanjen med penge-bidrag, folk kan dele ut løpesedler om forsøksdyrfarmen, andre kan starte egne initiativ for å hjelpe disse dyrene. Alle kan gjøre noe. Om alle gjør litt er disse dyrenes frihet snart en realitet.

Ingen forandring uten handling
For å stenge forsøksdyrfarmen må vi definitivt gjøre mer enn å snakke. Ingen resultater oppnås uten enkeltmenneskers praktiske engasjement og aktive rettferdighetssans.

 

Om kampanjen

  • Kampanjen “Steng Løken Gård” startet i 2003 og har senere blitt en del av Nettverk for dyrs frihet. Kampanjen har hele tiden jobbet aktivt for å stoppe Løken Gårds profittdrevne dyremishandling. Ved hjelp av demonstrasjoner, informasjonsarbeid og underskriftskampanjer har kampanjen oppnådd å gi Løken Gård en plass i den offentlige bevisstheten som ”Norges mest forhatte gård”.
  • Kampanjen avsluttes ikke opp før Løken Gård stopper salget av dyr til dyreforsøk. Bli med – sammen skal vi greie det!